Για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής που κατάφερε να βγει νικητής λέει:
«Το 2020 να πάει στο καλό και να μας γράφει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά το ’21 και να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα» και συνεχίζει: «Πέρασα ακόμα μια περιπέτεια υγείας, όπως έχω περάσει πολλές. Δεν με επηρέασε σε κάτι. Έχω μάθει στα δύσκολα και προχωράω. Πέρασα μια αρρώστια και όλα καλά. Αφού δεν διασωληνώθηκα, είμαι κομπλέ», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Όσο για τις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους από τη νόσο COVID-19, ο Γιώργος Μαυρίδης λέει στο Secret: «Συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους. Περαστικά στους ανθρώπους που νοσούν και το ’21 να μας βρει όλους υγιείς. Να πάρουμε πίσω τις ζωές μας χωρίς αστυνομοκρατία».
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;