Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, έχει έρθει πολύ κοντά με ηθοποιό που παίζει στις «Άγριες Μέλισσες».
«Ήταν κάτι που το γνωρίζαμε ήδη, θέλαμε όμως κάποια πειστήρια για να μοιραστούμε αυτή τη γνώση και την είχαμε» είπε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου «Στη Φωλιά των Κου Κου» αναφερόμενη σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από έξοδο του chef, πριν το lockdown, με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία υποδύεται στην σειρά του ΑΝΤ1 την Ζωρζέτ.
«Εδώ και ένα χρόνο περίπου οι δύο αυτοί άνθρωποι έχουν μια προσωπική σχέση, σε ήπιους τόνους, πολύ διακριτική όπως είναι και ο ίδιος πάντα. Απλώς υπάρχει αυτή η γνωριμία. Υπάρχει μια όμορφη σχέση μεταξύ τους. Είναι δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Πάντως είναι πολύ ωραίο ζευγάρι. Και αρκετά ταιριαστό στον τρόπο ζωής τους» ανέφερε η δημοσιογράφος.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.