Netflix - Tiger King: Ο Joe Exotic ισχυρίζεται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στη φυλακή

Netflix - Tiger King: Ο Joe Exotic ισχυρίζεται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στη φυλακή

Τι ισχυρίζεται ο εκκεντρικός πρώην ιδιοκτήτης ζωολογικού κήπου στην επιστολή που έστειλε στον Αμερικανό πρόεδρο

exotic-joe
Στην πιο πρόσφατη απόπειρά του να εξασφαλίσει προεδρική χάρη, ο Joe Exotic, εκκεντρικός πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix «Tiger King», ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δεσμοφύλακες.

Σύμφωνα με το TMZ, ο πρώην κάτοχος ζωολογικού κήπου με τίγρεις και άλλα άγρια ζώα, που εκτίει ποινή κάθειρξης 22 ετών επειδή συνωμότησε με σκοπό τη δολοφονία της «νέμεσής» του, Carole Baskin, έγραψε μια εκτενέστατη επιστολή στον Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι πρέπει να του δοθεί χάρη και να αφεθεί ελεύθερος.

“Tiger King” Joe Exotic writes Trump handwritten letter in pardon application


Στην επιστολή του, ο Joseph Maldonado-Passage (όπως είναι το αληθινό όνομα του Joe) αναφέρει ότι η σωματική του κακοποίηση είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τα χέρια του, και ότι υπάλληλοι της φυλακής του επιτέθηκαν σεξουαλικά. «Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης από μέλη του προσωπικού της φυλακής. Με έδειραν και με έδεσαν σε μια καρέκλα μέχρι που το δέρμα άνοιξε στα χέρια μου», αναφέρει χαρακτηριστικα. «Σε παρακαλώ, γίνε ο ήρωάς μου» ικετεύει τον Τραμπ στο γράμμα, εκφράζοντας φόβους ότι κινδυεύει η ζωή του μέσα στη φυλακή λόγω των πολλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο 57χρονος σταρ της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix που προκάλεσε αίσθηση με τις απίστευτες ιστορίες που έφερε στο φως βρίσκεται επί του παρόντος στο Ομοσπονδιακό Ιατρικό Κέντρο του Φορτ Γουόρθ στο Τέξας.

Ένας εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φυλακών των ΗΠΑ δήλωσε πάντως στο People ότι «δεν υπήρξε καμία επίθεση».

Joe Exotic (The Tiger King)  Playing With young tigers


Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Carole Baskin, η γυναίκα που παρουσιάζεται ως υπέρμαχος των δικαιωμάτων των τίγρεων και πέρασε πολλά χρόνια «πολεμώντας» τον Joe Exotic, απολαμβάνει τη φήμη και τα μεγάλα έσοδα που της έχει αποφέρει η σειρά του Netflix, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη... «εκδίκηση» εις βάρος του εχθρού της.

H 59χρονη πρόκειται να συμμετάσχει στη νέα σεζόν του «Dancing with the Stars», κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στις ΗΠΑ, εξαιτίας των... υπονοούμενων που άφηνε η σειρά για το παρελθόν της και την εξαφάνιση του πρώην άνδρα της.

'Dancing With the Stars' 2020: Carole Baskin, Nelly head to the ballroom l GMA



Ειδήσεις σήμερα

Αποτροπιασμός στην Ινδία από τον άγριο βιασμό 86χρονης από νεαρό

H επόμενη ημέρα μετά την καταστροφή στη Μόρια - Το σχέδιο για τους μετανάστες (βίντεο)

Σφραγίζεται το «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία» - Μητσοτάκης: Αν η Τουρκία συνεχίσει θα πληρώσει οικονομικό τίμημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης