Αποτροπιασμός στην Ινδία από τον άγριο βιασμό 86χρονης από νεαρό

Αποτροπιασμός στην Ινδία από τον άγριο βιασμό 86χρονης από νεαρό

Ζητούν να του επιβληθεί η θανατική ποινή

old-woman
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα στην Ινδία από τον άγριο βιασμό μιας 86χρονης γυναίκας στο Δελχί. Σύμφωνα με το BBC, η ηλικιωμένη βρισκόταν έξω από το σπίτι της όταν την προσέγγισε ένας άνδρας γύρω στα 30 και, λέγοντας ψέματα, την έπεισε να τον ακολουθήσει.

«Περίμενε έξω από το σπίτι της το απόγευμα της Δευτέρας να περάσει ο γαλατάς, όταν την πλησίασε ο δράστης. Της είπε ότι ο κανονικός γαλατάς δεν θα ερχόταν και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σε ένα μέρος όπου θα μπορούσε να αγοράσει γάλα», είπε στο πρακτορείο η Σουάτι Μαλιγουάλ, επικεφαλής της Επιτροπής για τις Γυναίκες στο Δελχί.

Η ηλικιωμένη γυναίκα εμπιστεύτηκε τον νεαρό και τον ακολούθησε. Εκείνος τη μετέφερε σε ένα κοντινό αγρόκτημα και τη βίασε.

«Έκλαιγε συνεχώς και τον ικέτευε να την αφήσει. Του έλεγε πως μοιάζει με τη γιαγιά του. Εκείνος όμως αγνοούσε τις ικεσίες της και τη χτύπησε άγρια όταν προσπάθησε να αντισταθεί και να προστατευτεί» είπε η κυρία Μαλιγουάλ.

Κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν από το σημείο άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας και ευτυχώς δεν αδιαφόρησαν. Έσπευσαν να τη σώσουν και, αφού ακινητοποίησαν τον δράστη τον παρέδωσαν στις Αρχές.

Η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, σύμφωνα με την Ινδή αξιωματούχο. «Σοκάρεσαι όταν συνειδητοποιείς τι της συνέβη. Έχει μελανιές στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα και μου είπε ότι έχει κολπική αιμορραγία. Υποφέρει από τα σοβαρά τραύματά της», λέει χαρακτηριστικά η κυρία Μαλιγουάλ, ζητώντας να επιβληθεί η θανατική ποινή στον δράστη, που η ίδια - όπως τονίζει - δεν θεωρεί καν άνθρωπο.

Δεκάδες χιλιάδες βιασμοί καταγράφονται στην Ινδία κάθε χρόνο. Η σεξουαλική βία στη χώρα ξεκίνησε να τραβά έντονα την προσοχή της διεθνούς κοινότητας από τον Δεκέμβρη του 2012, όταν μια 23χρονη σπουδάστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε ένα λεωφορείο εν κινήσει στο Δελχί. Η άτυχη κοπέλα πέθανε μερικές μέρες αργότερα από τα τραύματά της και τέσσερις από τους δράστες απαγχονίστηκαν τρεις μήνες μετά.


Ειδήσεις σήμερα

H επόμενη ημέρα μετά την καταστροφή στη Μόρια - Το σχέδιο για τους μετανάστες (βίντεο)

Σφραγίζεται το «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία» - Μητσοτάκης: Αν η Τουρκία συνεχίσει θα πληρώσει οικονομικό τίμημα

Μπαράζ πυρκαγιών στην Αττική: Ανησυχία για τις αναζωπυρώσεις - Έρευνες για εμπρησμούς σε Κερατέα και Λαυρεωτική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης