Τα χνάρια της μητέρας της Άντζελας Γκερέκου αποφάσισε να ακολουθήσει η Μαρία Βοσκοπούλου. Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια» και την είδηση έκανε γνωστή ο τηλεοπτικός μπαμπάς της Νίκος Ορφανός.
Η σειρά θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο από την κρατική τηλεόραση και η Μαρία πόζαρε δίπλα στην τηλεοπτική μητέρα και τον πατέρα της.
Ο Νίκος Ορφανός δημοσίευσε τη φωτογραφία κάνοντας γνωστή τη συμμετοχή της Μαρίας στη νέα σειρά της ΕΡΤ.
«Η τηλεοπτική μου οικογένεια! Από Οκτώβρη στην ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια!» έγραψε ο Νίκος Ορφανός κάτω από την φωτογραφία του.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.