Πώς έγινε στάχτη ένα από τα εντυπωσιακότερα γιοτ στον κόσμο - Δείτε βίντεο

Πώς έγινε στάχτη ένα από τα εντυπωσιακότερα γιοτ στον κόσμο - Δείτε βίντεο

Συγκλονιστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική ακτοφυλακή από το φλεγόμενο «Lady MM», που κάηκε και βούλιαξε έξω από τη Σαρδηνία - Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί μεταξύ των 17 ατόμων που επέβαιναν σε αυτό

giot_fotia
Στάχτη στη θάλασσα της Μεσογείου έγινε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά γιοτ στον κόσμο, με την ιταλική ακτοφυλακή να δίνει στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό βίντεο του φλεγόμενου σκάφους, πριν αυτό βυθιστεί.

Ο λόγος για το, μήκους περίπου 47 μέτρων, «Lady MM», που εκτιμάται πως κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και το οποίο κατευθυνόταν από το Κάπρι στη Σαρδηνία, πριν πιάσει φωτιά τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το αρμόδιο τμήμα της ιταλικής ακτοφυλακής έλαβε σήμα για το συμβάν και έστειλε άμεσα ένα ελικόπτερο και δυο σκάφη, που βρέθηκαν στο σημείο, περίπου 50 μίλια έξω από το Κάπο Κομίνο της Σαρδηνίας.

Δείτε τα εντυπωσιακά βίντεο

Nella prima mattina del #25agosto, la #GuardiaCostiera di #Olbia ha coordinato le operazioni di soccorso ad una nave da...

Δημοσιεύτηκε από Corpo delle Capitanerie di Porto - Guardia Costiera στις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020


Κλείσιμο


Στο σκάφος βρίσκονταν 17 άτομα - εννέα μέλη πληρώματος και οκτώ Καζάκοι πολίτες - που είχαν προλάβει να επιβιβαστούν σε σωσίβια λέμβο και να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο σκάφος.

giot_italia


Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά και την καταστροφή του πολυτελούς σκάφους.

giot_fotia2



Ειδήσεις σήμερα: 

Κρούσμα ελονοσίας σε 42χρονη στο Διδυμότειχο

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική την Παρασκευή

Φωτιά στις Ασβεστάδες Διδυμότειχου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης