Αρνητική ήταν η απάντηση του Λιονέλ Μέσιστο αίτημα του Ζοσέπ Μπαρτομέου να συναντηθούν τις προσεχείς ημέρες για να συζητήσουν το μείζον θέμα της παραμονής ή όχι του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca».
Ο 33χρονος αρχηγός των «μπλαουγκράνα» δεν θέλει ούτε να βλέπει τον πρόεδρο των Καταλανών, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών βρίσκονται στο χειρότερο σημείο. Η «άκομψη» συμπεριφορά της διοίκησης προς τον στενό φίλο του Μέσι και θρύλο της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στις σχέσεις των δυο ανδρών.
Η απόφαση του πρώτου σκόρερ στην ιστορία τηςΜπαρτσελόνα να αποχωρήσει από τον σύλλογο φαίνεται πως είναι ειλημμένη. Ούτε η συνάντηση με τον Ρόναλντ Κούμαν στάθηκε ικανή για να αλλάξει την απόφασή του.
Παρόλο που ο Μέσι σκοπεύει να φύγει, το πιθανότερο είναι να παρουσιαστεί κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την προσεχή Κυριακή. Σύμφωνα με το αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο «TyC Sports» ο Μέσι θα είναι στην προπόνηση διότι δεν θέλει να έχει νομικά μπλεξίματα με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, καθώς το συμβόλαιό του είναι ακόμα σε ισχύ.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.