Ανένδοτος ο Μέσι: Θέλει να φύγει από την «Μπάρτσα», αρνείται να δει τον Μπαρτομέου

Ανένδοτος ο Μέσι: Θέλει να φύγει από την «Μπάρτσα», αρνείται να δει τον Μπαρτομέου

Ο Λιονέλ Μέσι δεν επιθυμεί να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Καταλανών, Τζοσέπ Μπαρτομέου, που προσπαθεί να τον πείσει να μείνει στην Μπαρτσελόνα

messiart
Αρνητική ήταν η απάντηση του Λιονέλ Μέσι στο αίτημα του Ζοσέπ Μπαρτομέου να συναντηθούν τις προσεχείς ημέρες για να συζητήσουν το μείζον θέμα της παραμονής ή όχι του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ο 33χρονος αρχηγός των «μπλαουγκράνα» δεν θέλει ούτε να βλέπει τον πρόεδρο των Καταλανών, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών βρίσκονται στο χειρότερο σημείο. Η «άκομψη» συμπεριφορά της διοίκησης προς τον στενό φίλο του Μέσι και θρύλο της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» στις σχέσεις των δυο ανδρών.

Η απόφαση του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα να αποχωρήσει από τον σύλλογο φαίνεται πως είναι ειλημμένη. Ούτε η συνάντηση με τον Ρόναλντ Κούμαν στάθηκε ικανή για να αλλάξει την απόφασή του.

Παρόλο που ο Μέσι σκοπεύει να φύγει, το πιθανότερο είναι να παρουσιαστεί κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την προσεχή Κυριακή. Σύμφωνα με το αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο «TyC Sports» ο Μέσι θα είναι στην προπόνηση διότι δεν θέλει να έχει νομικά μπλεξίματα με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, καθώς το συμβόλαιό του είναι ακόμα σε ισχύ.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κίνημα Μπακς στο NBA: Μποϊκοτάζ των αγώνων και από τις υπόλοιπες ομάδες των play off

Βίντεο: Εισβολή οπαδών της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου!

ΑΕΚ: «Ναυάγησε» η μεταγραφή του Μάνταλου στην Αλ Νασρ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης