Νίκη Λυμπεράκη: Η περιπέτεια υγείας με τον νεογέννητο γιο της

Νίκη Λυμπεράκη: Η περιπέτεια υγείας με τον νεογέννητο γιο της

Στις 6 Αυγούστου η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN έγινε για πρώτη φορά μαμά - Ο δύο εβδομάδων γιος της, Πάνος είναι πλέον σπίτι του

niki_limperaki
Με μία δημοσίευσή της στο Facebook, η Νίκη Λυμπεράκη αποκάλυψε την ολιγοήμερη νοσηλεία που ολοκληρώθηκε κατ’ ευχήν, του νεογέννητου γιου της στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του μαιευτηρίου όπου γεννήθηκε.

Η ίδια αναφέρει: «Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Όμιλος ΙΑΣΩ είναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό. Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χάρι στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών. Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας... (που ήρθε επιτέλους σπίτι).

Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυρίες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ώρες το 24ωρο, όχι μόνο με ιατρική φροντίδα, αλλά και με τα χάδια, τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Άπειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδίτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη) Έφη Ρομποτή».



Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό «μπλόκο» στο Oruc Reis: Κρίσιμο ραντεβού Δένδια-Πομπέο και τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ΥΠΕΞ

Φωτιά στη Νάξο - Προληπτική εκκένωση οικισμού - Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Άνδρος: «Λουκέτο» σε τέσσερα μπαρ στο Μπατσί λόγω συνωστισμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης