Σοφία Χαρμαντά: «Ο Τζέραντ Μπάτλερ είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος»

Σοφία Χαρμαντά: «Ο Τζέραντ Μπάτλερ είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος»

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη Σοφία Χαρμαντά - Είναι ή όχι μαζί με τον ηθοποιό; Τι τρέχει με την πρώην σύντροφο του Τζέραντ Μπάτλερ;   

χαρμαντααα
Δημοσιεύματα θέλουν τη Σοφία Χαρμαντά να είναι και πάλι σε σχέση με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ. Οι δυο τους βρέθηκαν στις 16 Ιουλίου στην Κυανή Ακτή - στη Νίκαια και στο Μονακό- όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους. Μάλιστα, φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media, έδειχναν τον ηθοποιό στην αγκαλιά της Ελληνίδας να απολαμβάνει μαζί της το ηλιοβασίλεμα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο έκαναν μαζί τζετ σκι στη θάλασσα.  

Όμως, στις 6 Ιουλίου - δέκα μέρες πριν τις κοινές διακοπές τους - δημοσίευμα της Daily Mail, παρουσίαζε με φωτογραφικό υλικό, τον Τζέραλντ Μπάτλερ να ψωνίζει στο Μαλιμπού μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν. Μάλιστα, ο βρετανικός ιστότοπος ανέφερε πως οι δυο τους παρά τα συχνά on off που έχουν στη σχέση τους από το 2014, είναι και πάλι μαζί, ενώ φαίνεται να είναι πιο... δεμένοι από ποτέ.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη Σοφία Χαρμαντά η οποία δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει την επανασύνδεσή της με τον Τζέραλντ Μπάτλερ. «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με τον Τζέραλντ είμαστε πολύ κοντά. Είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Περάσαμε πολύ όμορφα στις διακοπές μας, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο. Σχετικά με το δημοσίευμα της Daily Mail το μόνο που θέλησε να πει είναι ότι δεν το γνώριζε. «Δεν γνωρίζω το δημοσίευμα που μου λέτε, ούτε με ποια κοπέλα ήταν ο Τζέραντ».

Το ειδύλλιο του Τζέραρντ Μπάτλερ και της Σοφίας Χαρμαντά ξεκίνησε το 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Μόργκαν Μπράουν. Αυτές τις ημέρες η Σοφία βρίσκεται στη Μύκονο, χωρίς την παρέα του ηθοποιού, και περνάει όμορφες στιγμές με τις φίλες της.


Δείτε τις φωτογραφίες από τις διακοπές της Σοφίας Χαρμαντά με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στην Κυανή Ακτή στις 16 Ιουλίου και παρακάτω το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο ηθοποιός στις 6 Ιουλίου ήταν στο Μαλιμπού με την πρώην σύντροφό του Μόργκαν Μπράουν:

IMG_20200728_170740
Δημοσίευμα της Daily Mail, παρουσίαζε με φωτογραφικό υλικό, τον Τζέραλντ Μπάτλερ να ψωνίζει στο Μαλιμπού μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν, γράφοντας πως οι δυο τους παρά τα συχνά on off που έχουν στη σχέση τους, φαίνεται να είναι πιο... δεμένοι από ποτέ

Κλείσιμο
μ-2-338x600
Ο Τζέραντ Μπάτλερ και η Σοφία Χαρμαντά απόλαυσαν μαζί τις διακοπές τους στην Κυανή Ακτή
σοφια-338x600
Ο ηθοποιός απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην αγκαλιά του μοντέλου

Ειδήσεις σήμερα:

Γώγος (Θέμα 104.6): Πρέπει να απαγορευθούν πανηγύρια, αθλητικοί αγώνες και beach party

Θετικά στον κορωνοϊό τέσσερα μέλη οικογένειας στη Λέσβο

Θεσσαλονίκη: Tαυτοποιήθηκε ένας ακόμη δράστης για οπαδικό επεισόδιο στην Πυλαία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης