Γιώργος Καράβας: Ακριβοπληρωμένο μοντέλο, δάσκαλος γιόγκα και οικογενειάρχης

Γιώργος Καράβας: Ακριβοπληρωμένο μοντέλο, δάσκαλος γιόγκα και οικογενειάρχης

Θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας στον χώρο της μόδας - Το νέο μέλος της ομάδας του GNTM συνεργάστηκε για οκτώ χρόνια με τον οίκο Hermes, είναι δάσκαλος γιόγκα και τρυφερός οικογενειάρχης

karavas
Αν ένας Ελληνας παίζει ψηλά στο διεθνές χρηματιστήριο της μόδας αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καράβα. Ο εξαιρετικά επιλεκτικός Γαλλικός οίκος Hermes, συνεργάστηκε μαζί του επί οκτώ χρόνια, σημειώνοντας ένας μοναδικό ρεκόρ σερί εμφανίσεων, ενώ κάποια νέα brand με ανδρικά ρούχα σε Αμερική και Πολωνία προσέφεραν γη και ύδωρ για να τον εξασφαλίσουν ως κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια τους.

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ταξίδευα από το ένα μέρος του κόσμου στο άλλο» μας είχε πει κατά το παρελθόν. Σε παίρνει τηλέφωνο το πρακτορείο που σε εκπροσωπεί στο εξωτερικό και σε ενημερώνει ότι σε λίγες ώρες πετάς για τις ΗΠΑ».

Ο σύγχρονος Ερμής έχει δουλέψει και στο Μαϊαμι: «Δυστυχώς οι ώρες δουλειάς είναι πολλές, oι απαιτήσεις υψηλές και ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος. Δεν υπάρχει δυνατότητα για να συνδυάσεις την δουλειά και με ένα μπάνιο. Οι παραλίες στο Μαϊάμι δεν με είδαν ούτε με το κιάλι. Αξέχαστη θα μου μείνει και η βίλα στο Μαϊάμι όπου πραγματοποιήθηκε το shooting των ρούχων MQ. Επρόκειτο για την έπαυλη όπου γυρίστηκε η ταινία «Μεγάλες Προσδοκίες» με την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Ιθαν Χοκ».

karavas__1_


Διαφημίσεις, σινεμά και fool time daddy

O Γιώργος Καράβας διαθέτει ένα βιογραφικό που πιθανότατα θα ζήλευαν ακόμη και διεθνείς σταρ της πασαρέλας καθώς έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με όλους: Από τον Ζαν Πωλ Γκοτιέ και τον Τζιανφράνκο Φερρέ, μέχρι τον Νίνο Τσερούτι και την Βιβιέν Γουέστγουντ. Η συνεργασία όμως που θα τον κάνει πραγματικά περιζήτητο στα μεγάλα σαλόνια της ανδρικής haute couture θα είναι αυτή με τον εξαιρετικά επιλεκτικό και ενίοτε σνομπ Ηermes.

Πριν αρκετά χρόνια, ο φημισμένος γαλλικός οίκος, δεν τον χρησιμοποίησε μόνο στις επιδείξεις του αλλά και τον έκανε κεντρικό πρόσωπο στην παγκόσμια καμπάνια του, εκτινάζοντας την φήμη του αλλά και την ζήτηση. Τέτοια μεγάλα brand θα ανεβάσουν την αμοιβή του στα ουράνια ενώ οι προτάσεις θα εξακολουθήσουν να πέφτουν βροχή. Πριν από οκτώ χρόνια πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του αρώματος Β.U. στο πλάι της νεαρής ηθοποιού Gemita Samarra, η οποία είχε ρόλο στην δημοφιλή σειρά Game of thrones. Ο ίδιος λέει ότι η Gemita η οποία αν και νεαρή έχει συμμετάσχει σε σημαντικές δουλειές, είναι εξαιρετικά απλή. Κάτι που φυσικά δεν τον εντυπωσίασε μια και το ξένο σταρ σύστεμ διαφέρει πολύ από το Ελληνικό. «Οι ξένοι είναι ιδιαίτερα απλοί γι΄αυτό και αντιμετωπίζουν την επιτυχία τους ή την αναγνωρισιμότητά τους, με πολύ φυσιολογικό τρόπο, ως μέρος της δουλειάς και τίποτα περισσότερο».

karavas__2_


Κλείσιμο
Το γκελ του Γιώργου Καράβα στις ξένες αγορές του άνοιξε διάπλατα την πόρτα και του μαγικού κόσμου της έβδομης τέχνης. «Είχα πρόταση να συμμετάσχω σε μια μικρού μήκους Ευρωπαϊκή ταινία στην οποία θα έπαιζαν μόνο μοντέλα. Δέχτηκα την πρόταση παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός. Το σινεμά δεν φαίνεται αυτή την στιγμή οικείο, φαντάζει όμως ιδιαίτερα ενδιαφέρον γι’ αυτό και δεν αποκλείω τίποτα. Αλλωστε υπάρχουν περιπτώσεις μοντέλων που μεταπήδησαν από τον ένα χώρο στον άλλον».

Αγαπά τις μετακινήσεις αλλά από τότε που η οικογένειά του μεγάλωσε, κακά τα ψέματα, οι προτεραιότητες άλλαξαν. “ Kάποτε μου άρεσε να παίρνω την βαλίτσα μου και την μια ημέρα να βρίσκομαι εδώ και την άλλη αλλού. Τώρα έχω δύο παιδιά τον Φίλιππο και την Καλλιόπη που είναι προτεραιότητά μου. Θέλω να τελειώνω γρήγορα την όποια επαγγελματική υποχρέωση και να επιστρέφω κοντά τους. «Πριν παντρευτώ και κυρίως πριν κάνω παιδιά, ήμουν ένα παρτάλι. Η πατρότητα μάλλον μου πήγε κοστούμι, για να σας το εξηγήσω με όρους ανδρικής μόδας». Ο ακριβοπληρωμένος Ελληνας θεός της πασαρέλας είναι πρώτα απ΄όλα οικογενειάρχης και μετά όλα τα άλλα. Μαζί με την σύζυγό του διατηρούν χώρο ομορφιάς « Nails by RAF” ενώ λατρεύει και την γιόγκα της οποίας έχει διατελέσει δάσκαλος. «Εχω κάνει όλα τα ίδια γιόγκα, από την κλασσική έως την hot γιόγκα. Η γιόγκα δεν είναι μόνο άσκηση αλλά και φιλοσοφία ζωής»

karavas__4_


Ειδήσεις σήμερα:

«Είμαι περδίκι» λέει ο Μπόρις Τζόνσον και κάνει... push-ups για να το αποδείξει - Δείτε φωτογραφία

Βανδαλισμοί και επεισόδια στο Μεξικό από πολίτες που πιστεύουν ότι τους... ψεκάζουν με κορωνοϊό!

Ψευτογιατρός σε θύμα του με 82% αναπηρία: Θα σε κάνω να ...παίζεις μπάλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης