MasterChef: Τρεις αποχωρήσεις και ένα Mystery Box

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό μόλις ξεκίνησε

master
Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του MasterChef έχει ξεκινήσει και απόψε ξεκινά μια νέα μαγειρική εβδομάδα για το διαγωνισμό με τους παίκτες να βάζουν νέους στόχους. Οι ημέρες χαλάρωσης πάνω στον εξώστη, για όσους δεν τα κατάφεραν την εβδομάδα του Silver Award, τελείωσαν.

Το ολόφρεσκο Mystery Box, που περιμένουν με ανυπομονησία οι 9 του διαγωνισμού, ξεκινά με ευχάριστες εκπλήξεις. Γεμάτο με πλεονεκτήματα, εκτός από υπέροχα υλικά, το κουτί μυστηρίου ζητά και μια…«θυσία». Εκείνος με τη χειρότερη προσπάθεια, θα βρεθεί απευθείας στη θέση υποψηφίου προς αποχώρηση.

Με μεγάλη χαρά οι μέντορες του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διαπιστώνουν ότι το μαγειρικό επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, ζητώντας να παρουσιάσουν τις προσπάθειές τους περισσότεροι από τρεις υποψήφιοι, όπως συνήθιζαν.

Τα μυαλά εκείνων όμως που παίρνουν αέρα  δεν θα τους οδηγήσουν στο ίδιο καλό αποτέλεσμα στο Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί. Όσοι δουλέψουν με σύνεση αλλά και απελευθερωμένοι από το άγχος τους θα ανέβουν ασφαλείς στον εξώστη.

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας κλείνει με τους παίκτες να ακούν τα σχόλια των κριτών, αναμένοντας την ανακοίνωση των 4 υποψηφίων προς αποχώρηση, και με τα «πιστεύω» πολλών μέσα στον διαγωνισμό, να ανατρέπονται.

Ήρθε η ώρα κάποιοι ν’ αποχωρήσουν. Τρεις και όχι ένας, όπως συνηθιζόταν ως τώρα, θ’ αποχαιρετήσουν μια για πάντα το «ταξίδι» του MasterChef 4.

MasterChef 4 - trailer Δευτέρα 1.6.2020

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Βυτιοφόρο πήγε να πέσει πάνω σε διαδηλωτές στη Μινεάπολη (βίντεο)

Μάικλ Τζόρνταν για Τζορτζ Φλόιντ: «Έχουμε υποστεί αρκετά, φτάνει...»

Πέθαναν 66χρονη και 87χρονος από κορωνοϊό - Στους 177 οι νεκροί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης