Ούτε τα μέτρα απαγόρευσης των μετακινήσεων εμπόδιζαν ένα νεαρό Έλληνα να αρπάζει τις τσάντες των λιγοστών πεζών γυναικών που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείουκαι να διαφεύγει χρησιμοποιώντας μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει πριν από καιρό!
Από τις 7 Οκτωβρίου του 2019 ως την περασμένη Τρίτη, ο τσαντάκιας είχε «χτυπήσει» τουλάχιστον 11 φορές, σε τρεις από τις οποίες χρησιμοποίησε την κλεμμένη μηχανή. Από τα θύματά του, είχε αρπάξει συνολικά μετρητά ύψους 1.248 ευρώ, αλλά και οκτώ οκτώ συσκευές κινητής τηλεφωνίας, καθώς και άλλα αντικείμενα και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Ωστόσο, ο νεαρός ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας το πρωί της Τετάρτης και συνελήφθη, έχοντας μαζί του την κλεμμένη μοτοσικλέτα και ποσότητα κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»