Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα στο ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου υπήρχαν ποσότητες ξυλείας, λόγω της εργασίας του 60χρονου
Σε τραγωδία κατέληξε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα, τετραώροφης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το voria.gr, Οι πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, εντόπισαν νεκρό μέσα στον χώρο έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα.
Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Μουδανίων 10 όπου βρίσκονται τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τις έρευνες μέσα στο διαμέρισμα.
Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Στο διαμέρισμα υπήρχαν ποσότητες ξυλείας λόγω της εργασίας του άτυχου άνδρα. Από τη φωτιά δεν κινδύνεψαν άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.