Κέρκυρα: Ιερόσυλος άρπαξε αφιερώματα από εκκλησία

Κέρκυρα: Ιερόσυλος άρπαξε αφιερώματα από εκκλησία

Η κλοπή στην Κέρκυρα έγινε άμεσα αντιληπτή και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφαλείας

ekklisia
Δεν πρόλαβε να χαρεί την... επιτυχία του ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος διέρρηξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μια εκκλησία που βρίσκεται στην περιοχή Μαντούκι της Κέρκυρας και άρπαξε από τα εικονίσματα τα αφιερώματα των πιστών, συνολικής αξίας 550 ευρώ.

Η κλοπή έγινε άμεσα αντιληπτή και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο 25χρονος δράστης εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, τα κλεμμένα τάματα βρέθηκαν στην κατοχή του και επιστράφηκαν στον ιερέα της εκκλησίας, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια στο πλαίσιο της έρευνας για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

Πιάστηκε επ'αυτοφώρω 44χρονος μέσα σε κατάστημα που είχε παραβιάσει

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μέσα σε ένα κατάστημα που είχε παραβιάσει στη Ρόδο ένας 44χρονος Έλληνας και στην κατοχή του κατασχέθηκαν χρήματα και αντικείμενα που είχε κλέψει, αλλά και μια λάμα μήκους 15 εκατοστών, καθώς και 2,8 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας άγνωστης σύστασης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αποκαλύφθηκε ότι από την περασμένη Παρασκευή ως την Κυριακή, ο 44χρονος είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές από δυο καταστήματα και ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου και είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης: 

Όπλα και πολεμοφόδια σε τρία σπίτια στη Λακωνία

Άρτα: Βρήκε ξεχασμένη τραπεζική κάρτα και πήγε για ψώνια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης