«Αποστολή»: Δέματα αγάπης σε 2.012 οικογένειες της Αθήνας

«Αποστολή»: Δέματα αγάπης σε 2.012 οικογένειες της Αθήνας

Πρώτοι «σταθμοί» του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» ήταν τα Πατήσια, η Καλλιθέα και ο Σταθμός Λαρίσης,

IMG_0534
Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 2.012 οικογένειες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που βιώνουν καθημερινές δυσκολίες, λόγω της οικονομικής κρίσης, «στρώνει» ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» προσφέροντας τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία, με τον «IOCC» και τα supermarkets «Μασούτης».
Οι πρώτοι «σταθμοί» του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» ήταν τα Πατήσια, η Καλλιθέα και ο Σταθμός Λαρίσης, όπου συνεργάτες της «Αποστολής»  μαζί με ιερείς, διένειμαν τα «δέματα αγάπης».
Τις επόμενες μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι διανομές στην Αθήνα, ενώ η «Αποστολή», θα συνεχίσει τη στήριξη οικογενειών και παιδιών σε ολόκληρη τη χωρά.
Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τις μέρες των εορτών. «Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είπε, ο κ. Δημτσας, οφείλουμε αυτές τις μέρες «το Φως το της γνώσεως», το ζούμε στο πρόσωπο κάθε αδελφού μας που επισκέπτεται τον φυλακισμένο, παρηγορεί τον άρρωστο, δίνει ψωμί στον πεινασμένο, εφαρμόζοντας τις εντολές του Κυρίου».
Ο Marketing Manager των supermarkets «Μασούτης», κ. Σταμάτης Δαυίδ, αναφέρθηκε στην στήριξη της οικογενείας Μασούτη και των εργαζομένων τους στο έργο του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας, υπογραμμίζοντας, ότι «από το 2017, η «έχουν μοιράσει πάνω από μισό εκατομμύριο «δέματα αγάπης» σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας, όσους μας έχουν ανάγκη. Τα Χριστούγεννα που έρχονται είναι γιορτή αγάπης και χαράς και το μήνυμα εξίσου βαθύ και ουσιαστικό, να εκφράσουμε την αγάπη και να μοιραστούμε τη χαρά μας με συνανθρώπους μας».








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης