Δεν θα αναγράφεται θρήσκευμα και ιθαγένεια σε απολυτήρια και πιστοποιητικά σπουδών
Το υπουργείο Παιδείας εναρμονίζεται με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα - Η διάταξη προβλέπεται στο νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση
Από την επόμενη σχολική χρονιά τα απολυτήρια Γυμνασίου και Λυκείου και κάθε είδους αποδεικτικά και πιστοποιητικά σπουδών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα εκδίδονται χωρίς την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας. Αυτό αναφέρει διάταξη του υπουργείου Παιδείας με στόχο την εναρμόνιση του ισχύοντος καθεστώτος με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, ακολουθώντας την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έκρινε ότι η υποχρεωτική ή προαιρετική αναγραφή του θρησκεύματος στα έγγραφα αυτά συνιστά παραβίαση του άρθρου 13 του Συντάγματος, του άρθρου 9 της ΕΣΔΑ, καθώς και διατάξεων της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Είχε προηγηθεί σχετική με τη νομοθετική ρύθμιση υπουργική απόφαση της υπουργού Νίκης Κεραμέως. Η διάταξη περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ίδρυση της νέας Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης και Αλλες Διατάξεις που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.