«Ροζ Πάνθηρες»: Η Σέρβα αθλήτρια Ολίβια Τσίρκοβιτς που απέδρασε από τον Κορυδαλλό έγραψε βιβλίο για τη ζωή της

«Ροζ Πάνθηρες»: Η Σέρβα αθλήτρια Ολίβια Τσίρκοβιτς που απέδρασε από τον Κορυδαλλό έγραψε βιβλίο για τη ζωή της

Διδάσκει πλέον σε κρατούμενους στο Βελιγράδι συγγραφή και ζωγραφική - «Υπάρχουν ημίχρονα, το τέλος είναι αυτό που μετρά» δηλώνει η πρώην αθλήτρια που δεν σταματά να ελπίζει ότι θα της επιτραπεί να επιστρέψει στην Ελλάδα

tsirkovits
Η ζωή της μοιάζει με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας: καταδικάστηκε για κλοπές σε 116 κοσμηματοπωλεία, συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση και απέδρασε από τις φυλακές του Κορυδαλλού το 2012. Σε αυτά τα γεγονότα συμπυκνώνεται η ταραχώδης ζωή της ενορχήστρώτριας της συμμορίας του «Ροζ Πάνθηρα» και πρώην αθλήτριας του μπάσκετ, από τη Σερβία, Ολίβια Τσίρκοβιτς. 

Πλέον έχει γυρίσει σελίδα και από συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις, έχει επιλέξει να στραφεί στη συγγραφή και τη ζωγραφική. Η ζωή της, δε, έγινε βιβλίο και ντοκιμαντέρ.

Η Τσίρκοβιτς, που έχει μπει τρεις φορές στη φυλακή και αποφυλακίστηκε το 2017 με τον όρο να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην Ελλάδα, διδάσκει σε κρατούμενους στη χώρα της, στο Βελιγράδι, όπου και ζει με τον γιο της.

«Δεν μετάνιωσα ποτέ, ήμουν κρατούμενη επτάμιση χρόνια», δηλώσει στο δελτίο ειδήσεων του STAR.  

«Ο Θεός με βοήθησε μετά τις μαύρες σελίδες μου να βρω το ταλέντο μου. Άνοιξα λευκή σελίδα και έγραψα το βιβλίο μου. Ζωγραφίζω, επίσης. Βρήκα τον εαυτό μου. Υπάρχουν ημίχρονα, το τέλος είναι αυτό που μετρά» δηλώνει η πρώην αθλήτρια που δεν σταματά να ελπίζει ότι θα της επιτραπεί να επιστρέψει στην Ελλάδα...


Ολίβια Τσίρκοβιτς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης