Κτηνοτρόφοι κακομεταχειρίζονταν εννέα σκυλιά στο Λασίθι

Αχαΐα: Έριξαν φόλα σε δύο σκυλιά - Νεκρό το ένα

Σειρά παραβάσεων στα ποιμνιοστάσιααπό δυο κτηνοτρόφων στην περιοχή Γουρνιές στον Δήμο Ιεράπετρας

Σοβαρές παραβάσεις με θύματα οικόσιτα ζώα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί και οι θηροφύλακες, που έκαναν έλεγχο στα ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας δυο κτηνοτρόφων στην περιοχή Γουρνιές στον Δήμο Ιεράπετρας, ενώ ανακάλυψαν και ένα παράνομο όπλο.

Στο πρώτο ποιμνιοστάσιο βρέθηκαν επτά σκυλιά για τα οποία δεν τηρούνταν οι κανόνες ευζωίας, ενώ δεν είχαν την απαραίτητη ηλεκτρονική σήμανση με τσιπάκι, αλλά ούτε διέθεταν βιβλιάρια υγείας όπως ορίζεται από το νόμο, ενώ και ο δεύτερος κτηνοτρόφος είχε στην κατοχή του δυο σκυλιά που δεν διέθεταν σήμανση και δεν είχαν βιβλιάρια υγείας.

Μάλιστα, ο δεύτερος συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκε μια καραμπίνα την οποία είχε τροποποιήσει ώστε να δέχεται περισσότερα των τριών φυσιγγίων, ενώ βρέθηκαν και τρεις συσκευασίες με φυτοφάρμακο που περιέχει δραστική ουσία απαγορευμένη στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Αφήστε τους τσοπάνηδες στη φτώχεια τους

και ξαμοληθείτε σε κανένα πάρκο της Αθήνας να κάνετε ελέγχους στα κοπρόσκυλα για τσιπάκια και άλλα που προβλέπουν οι νόμοι.

Ας το κλείσουμε το φιλόζωο μαγαζί μας.....

''Συγχαίρω'' τους Λασιθιώτες που καρφώνουν ο ένας τον άλλον,αλλά,έτσι όπως έχει καταντήσει το πράγμα με τη <φιλοζωία>,οι φιλόζωοι ας κάτσουν σπιτάκι τους κι ας απολάυσουν τη μπριζόλα τους...

wolf

Απογονοι Αιγυπτιων και Βενετων κατσαπλιαδων , τι περιμενεις !

dpap

Την προηγούμενη εβδομάδα πυροβολισμοί στο νομό Λασιθίου, τώρα δείχνουν οι βοσκαράδες τον όποιο πολιτισμό τους σε σκυλιά... Την άλλη εβδομάδα τί; Άντε και εις ανώτερα...

Λαρισαίος

Eίδες o Koύλης κυvήγι στους κτηνοτρόφους!!!;;; Έρχεται η καvovικότητα!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης