Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Θρήνος για τον 21χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του πηγαίνοντας για μπάνιο με την αδερφή του

Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Θρήνος για τον 21χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του πηγαίνοντας για μπάνιο με την αδερφή του

Σε μια στροφή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια βγήκε εκτός δρόμου.

katsiss_neas
Δεν χωράει ανθρώπινος νους το σοκαριστικό τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο από την Αταλάντη προς το Καλαπόδι με θύμα έναν 21χρονο και σοβαρότατα τραυματισμένη την 16χρονη αδελφή του.

Ο 21χρονος Γιώργος έφυγε άδικα πάνω στο άνθος της ηλικίας του όταν σε μια στροφή, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια βγήκε εκτός δρόμου.

Τα δυο αδέρφια έμεναν στην Αθήνα αλλά βρέθηκαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Την Κυριακή, άτυχος νέος ζήτησε το αυτοκίνητο απο τον παππού του για να πάει στην παραλία μαζί με την 16χρονη αδερφή του. Κανένας όμως δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.
lamia-troxaio-pic
lamia-troxaio-tria

Κλείσιμο
Από την σύγκρουση το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μετατραπηκε σε μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκαν τα δυο αδέλφια. Ο 21χρονος Γιώργος, ανασύρθηκε νεκρός. Η 16χρονη Σωτηρία διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 16χρονης που έχασε πάρα πολύ αίμα καθώς είχε ακρωτηριαστεί. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγγενείς, φίλοι αλλά και πρόσωπα που έμαθαν για το τροχαίο από τα ΜΜΕ κάνουν εκκλήσεις για αίμα.

Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αττικόν» λειτουργει καθημερινά από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο στο όνομα Κατσίφα Σωτηρία του Κωνσταντίνου.

Σπαρακτικα είναι τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που αφήνουν τις τελευταίες ώρες γνωστοί και φίλοι στο προσωπικό προφιλ του άτυχου νέου στο Facebook.

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως ο νεαρός φοιτητής έφυγε τόσο άδικα βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

«Θα ρθεις να πάμε για μπάνιο μου είπες αλλά δεν ήρθες ποτέ περίμενα περίμενα τίποτα με πήρες και μου είπες ότι ξεκινάς που να ήξερα ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα σου μιλήσω», αναφέρεται σε ένα από μηνύματα.

Ενώ σε ένα άλλο ένας φίλος του σημειώνει: «Ξεχωριστός!! Με την πιο όμορφη ψυχή!!
Βιαστηκες.. βιαστηκες πολύ αδερφάκι μου..
Ο τελευταίος που μίλησες ήμουν.. κι ο πρώτος που είδε το αμάξι και ενημέρωσε τους υπόλοιπους.. δε θα σε ξεχάσουμε ποτε.
Η απουσία σου κανει πολύ θόρυβο.. γιατί αδερφέ μου έφυγες τόσο νωρίς ;;
Γιατί βιαστηκες τόσο ;;
Νομίζουμε ότι θα σε δούμε μπροστά μας ξαφνικά ή θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα πεις «τι α φτιασουμ;».... αλλα δεν μπορούμε να το χωνέψουμε..
μας λείπεις αδερφέ..
Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης