Εύβοια: Λήστεψαν δυο βενζινάδικα μέσα σε δέκα λεπτά

Εύβοια: Λήστεψαν δυο βενζινάδικα μέσα σε δέκα λεπτά

Οι δύο άγνωστοι φορούσαν γάντια, κράνη και μαύρα γυαλιά, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και με την απειλή όπλων πήραν από το ένα πρατήριο 500 ευρώ και από το άλλο 110 ευρώ

astynomia-arxeio-ena
Είχαν μελετήσει καλά τους στόχους που θα χτυπούσαν δυο άρτια οργανωμένοι και εξοπλισμένοι κακοποιοί, οι οποίοι μέσα σε μόλις δέκα λεπτά διέπραξαν δύο ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην περιοχή Δροσιά Αγίας Παρασκευής στην Εύβοια, το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι δύο άγνωστοι που φορούσαν γάντια, κράνη και μαύρα γυαλιά, έφτασαν με μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στον χώρο του πρώτου πρατηρίου, όπου ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον 37χρονο υπάλληλο. Αφού τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τις εισπράξεις ύψους 500 ευρώ, οι δράστες άρπαξαν από το κατάστημα του πρατηρίου πακέτα τσιγάρων και τράπηκαν σε φυγή με τη μηχανή.

Όμως, δέκα λεπτά αργότερα εισέβαλαν και σε δεύτερο πρατήριο υγρών καυσίμων στην ίδια περιοχή, όπου επίσης ακινητοποίησαν έναν 42χρονο υπάλληλο απειλώντας τον με το όπλο. Άρπαξαν και από αυτόν τις εισπράξεις ύψους 110 ευρώ και πακέτα τσιγάρων και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τη μηχανή. Ωστόσο, τους κατέγραψαν οι κάμερες των πρατηρίων και οι άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας εξετάζουν το οπτικό υλικό προσπαθώντας να τους αναγνωρίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης