Την ευθύνη για την πρόσφατη (σ.σ. στις 14 Μαΐου) επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής ανέλαβε η ομάδα με το όνομα «Χαοτική συγχορδία».
Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η «Χαοτική συγχορδία» ανέλαβε την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ που είχε γίνει τα ξημερώματα της 14ης Μαΐου στο Α.Τ. Καισαριανής, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα, για το αίτημά του να του χορηγηθεί άδεια από τις φυλακές.
Μάλιστα, η «Χαοτική συγχορδία» απειλεί ανοιχτά για νέες επιθέσεις, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον εκτελεστή της 17Ν, ο οποίος κάνει απεργία πείνας. «Κάθε λεπτό που δεν ικανοποιείται το αίτημά του, το μίσος μας διογκώνεται και προετοιμάζουμε νέες δράσεις με μεγαλύτερη κλιμάκωση. Αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας πάθει το οτιδήποτε, οι συνέπειες θα είναι μη διαχειρίσιμες. Θα σας κάψουμε ζωντανούς» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κείμενό τους.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.