Λόγω «διαταραχής ηλεκτρολυτών», συνεπεία της απεργίας πείνας που κάνει από τις 2 Μαϊου ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος κάνει απεργία πείνας από τις 2 Μαϊου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδαmagnesianews.gr, η κατάσταση της υγείας του λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας την οποία είχε αποφασίσει επιδεινώθηκε οπότε κρίθηκε σκόπιμο από τους θεράποντες ιατρούς να μεταφερθεί με επείγουσα μορφή στη ΜΕΘ του «Αχιλλοπούλειου». Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε «διαταραχή ηλεκτρολυτών», συνεπεία της απεργίας πείνας που κάνει διεκδικώντας να του χορηγηθεί άδεια.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.