Τρόμος στη Φθιώτιδα: ΙΧ «σφηνώθηκε» κάτω από βυτιοφόρο υγρών καυσίμων
Παρά τις σοβαρές υλικές ζημιές δεν προκλήθηκε πυρκαγιά και τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ μπόρεσαν και βγήκαν μόνα τους από το όχημα
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο 149 χιλιόμετρο στην περιοχή των Λιβανατών στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, ένα Ε.Ι.Χ στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας και μια γυναίκα, με κατεύθυνση προς Λαμία, έπεσε χωρίς μεγάλη ταχύτητα, σε προπορευόμενο βυτιοφόρο υγρών καυσίμων.
Μπορεί από την σύγκρουση το Ι.Χ να “σφήνωσε” στο πίσω μέρος του βυτιοφόρου και να σήμανε άμεσα συναγερμός για εγκλωβισμό ωστόσο παρά τις υλικές ζημιές δεν προέκυψε πυρκαγιά και τα δύο άτομα μπόρεσαν και βγήκαν μόνα τους από το όχημα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.