Ληστεία με απειλή όπλου σε πρατήριο καυσίμων στην Φθιώτιδα
Ο πρατηριούχος δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση όταν ο κουκουλοφόρος εισβολέας του ζήτησε τις εισπράξεις
Μάνος Τσαγκαράκης
Ετοιμαζόταν να κλείσει για τη νύχτα το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί στη Λάρυμνα Φθιώτιδας ο 42χρονος ιδιοκτήτης όταν, λίγο μετά τις 10 του Σαββάτου, μπήκε ξαφνικά μέσα ένας άγνωστος ο οποίος φορούσε κουκούλα και τον ακινητοποίησε με την απειλή όπλου.
Ο πρατηριούχος δεν τόλμησε να προβάλλει αντίσταση όταν ο κουκουλοφόρος εισβολέας του ζήτησε τις εισπράξεις κι έτσι του έδωσε αμέσως όσα χρήματα είχε μόλις βγάλει από την ταμειακή μηχανή, ύψους περίπου 2.000 ευρώ. Ο ληστής τα άρπαξε και έσπευσε να εξαφανιστεί, χωρίς το θύμα να διακρίνει μέσα στο σκοτάδι αν είχε αφήσει απ' έξω κάποιο μέσο για την διαφυγή του.
Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά τα ίχνη του ληστή δεν εντοπίστηκαν. Την προανάκριση ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας, που σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος αγνώστου.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.