Φθιώτιδα: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης

Φθιώτιδα: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ηρωίνης

Ένας 35χρονος που είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών απεδείχθη ότι ήταν ο «εγκέφαλος» σπείρας που διακινούσε ηρωίνη – Κρίθηκε προφυλακιστέος και ασκήθηκαν διώξεις στους συνεργούς του

xeiropedes
Την περασμένη Κυριακή, 31 Μαρτίου, είχε συλληφθεί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας ένας 35χρονος στην κατοχή του οποίου είχε βρεθεί μικροποσότητα ναρκωτικών. Μετά την άσκηση δίωξης αφέθηκε ελεύθερος, αλλά μια εβδομάδα μετά αποκαλύφθηκε πως ήταν ο «εγκέφαλος» σπείρας που διακινούσε συστηματικά ηρωίνη σε χρήστες της Φθιώτιδας!

Στο πλαίσιο πολύμηνης έρευνας, εξακριβώθηκε ότι τουλάχιστον από τις αρχές του έτους, ο 35χρονος προμηθευόταν ποσότητες ηρωίνης από περιοχές της Αττικής και επέστρεφε στην Λαμία. Εκεί, έκρυβε τα ναρκωτικά και τα διακινούσε μαζί με τους συνεργούς του, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 46 και δυο γυναίκες 59 και 26 χρόνων! Στο διάστημα αυτό, διακίνησαν τουλάχιστον 314,58 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο 35χρονος δράστης συνελήφθη και, αφού του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, απολογήθηκε στον ανακριτή που διέταξε την προσωρινή του κράτηση με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Έτσι, οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ οι τέσσερις συνεργοί του που επίσης κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών δεν συνελήφθησαν αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης