Κι άλλος αλλοδαπός έφτασε με χασίς στη Λέρο

Κι άλλος αλλοδαπός έφτασε με χασίς στη Λέρο

Στις αποσκευές του βρέθηκαν  δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 268 γραμμαρίων

Leros-xasis
Σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών έχουν μετατρέψει τη γαλήνια Λέρο οι αλλοδαποί διακινητές που καταφθάνουν με πλοία της γραμμής από τον Πειραιά! Οι συλλήψεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, με τελευταία αυτή ενός 24χρονου που εντοπίστηκε μόλις αποβιβάστηκε στο λιμάνι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν το νεαρό αλλοδαπό μόλις κατέβηκε από το πλοίο, τον σταμάτησαν και έκαναν έλεγχο στην χειραποσκευή που είχε μαζί του, μέσα στην οποία ανακάλυψαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 268 γραμμαρίων. Το χασίς κατασχέθηκε και ο 24χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

*** Άλλος ένας νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του 12 συσκευασίες με συνολικά 79,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο 19χρονος προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών και από εκεί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης