Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στα Γρεβενά

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στα Γρεβενά

Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του ο 45χρονος Έλληνας σε έλεγχο της αστυνομίας αποκάλυψε την παράνομη... αγροτική ασχολία του

Grevena-xasisodentra
Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του ο 45χρονος Έλληνας ο οποίος επέβαινε ως συνοδηγός σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο σταμάτησαν σε περιοχή των Γρεβενών για δειγματοληπτικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., αποκάλυψε την παράνομη... αγροτική ασχολία του.

Ενώ αρχικά κατασχέθηκαν 1,75 γραμμάρια χασίς και ένα ναρκωτικό χάπι, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 45χρονου στα Γρεβενά, βρέθηκαν τα δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,10 μέτρου και 95 εκατοστών που καλλιεργούσε, ενώ κατασχέθηκαν άλλα 365,56 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και τρεις σπόροι κάνναβης.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Οι άνδρες της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έκανε και διακίνηση της παραγωγής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης