Έβγαζε μεροκάματο παραβιάζοντας τα αυτοκίνητα που έβρισκε σταθμευμένα σε απόμερα σημεία στην Ορεστιάδα, ένας 25χρονος αλλοδαπός που είχε απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες κλοπές, αλλά φαίνεται ότι οι καταδίκες του δεν τον συνέτισαν.
Από τις έρευνες των αστυνομικών για τρεις διαρρήξεις οχημάτων που είχαν γίνει από τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, προέκυψε ότι δράστης ήταν ο 25χρονος ο οποίος είχε αρπάξει συνολικά από το εσωτερικό τους κέρματα και μικρά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 270 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα.
Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαλευκάνουν και άλλες διαρρήξεις που ενδέχεται να έχει διαπράξει.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.