Στις απειλές που δέχθηκε από αρχηγικό μέλος του Ρουβίκωνα μετά την απόφαση του δικαστηρίου που άφησε ελεύθερα τα μέλη της αναρχικής ομάδας για την εισβολή στο δημαρχείο της Τήνου απάντσε μέσω του
«Πώς να φοβούνται όταν εισβάλλουν στο βρετανικό συμβούλιο, στη γαλλική πρεσβεία και αλλού και παραμένουν ατιμώρητοι;» αναρωτήθηκε ο κ. Σιώτος.
Όπως καταγγέλλει, μάλιστα, «το τραγικό ήταν ότι με την αποχώρηση του δικαστηρίου μας απειλούσαν και μας προπηλάκιζαν ανενόχλητοι εντός της αιθούσης».
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τήνου τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστήριξαν ότι η δίκη τους ήταν «πολιτική».
Προανήγγειλε, τέλος, ότι «θα υποβάλω συμπληρωματικές διώξεις για απειλές εξύβριση κ.α.».
Κλείσιμο
Λίγες ώρες νωρίτερα ένα από τα αρχηγικά μέλη του Ρουβίκωνα είχε εξαπολύσει ευθείες απειλές κατά του δημάρχου Τήνου. Στην ανάρτησή του στο Facebook το μέλος του Ρουβίκωνα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο εφιάλτης τώρα ξεκινά για τη δημοτική αρχή Τήνου».
Αφήνει, μάλιστα, όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το ποια θα μπορούσε να είναι η αντίδραση του Ρουβίκωνα γράφοντας:
«Αυτο θα είναι ένα μήνυμα για όσους κάνουν μηνύσεις στην ομάδα.Τα υπόλοιπα επί του πεδίου...».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.