Κοζάνη: 33χρονος οδηγούσε οπλισμένος με τρία μαχαίρια!

xeiropedes

Ο νεαρός δεν εξήγησε για ποιο λόγο τα είχε μαζί του, αλλά θα υποχρεωθεί να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή

Δεν ήξερε τι να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών για να δικαιολογηθεί ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε μια περιοχή της Κοζάνης, όταν διαπιστώθηκε ότι οπλισμένος σαν… αστακός!

Οι άνδρες της Ασφάλειας σταμάτησαν για δειγματοληπτικό έλεγχο τον 33χρονο οδηγό, αλλά κατά την έρευνα που έκαναν στο όχημά του βρήκαν μέσα τρία μαχαίρια μήκους ως 0,39 εκατοστών, τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και τον συνέλαβαν.

Ο νεαρός δεν εξήγησε για ποιο λόγο τα είχε μαζί του, αλλά θα υποχρεωθεί να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή στον οποίο παραπέμφθηκε για να απολογηθεί, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ντίνος

Μπράβο!! Μαχαραγιάς!!!

..

Μπραβο τεραστια επιτυχια...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης