Τι έχει γίνει η «Βίλα Μιχλ» όπου γυρίστηκε η ταινία «Έξω οι κλέφτες» το 1961;

Τι έχει γίνει η «Βίλα Μιχλ» όπου γυρίστηκε η ταινία «Έξω οι κλέφτες» το 1961;

Η βίλα Μίχλ έχει περιέλθει στον Δήμο Κηφισιάς από κληροδότημα της Πατρούλας Καμπάνη- Μιχλ και διαθέτει εκτός από το κτίσμα και κήπο περίπου 3,5 στρεμμάτων 

Τι έχει γίνει η «Βίλα Μιχλ» όπου γυρίστηκε η ταινία «Έξω οι κλέφτες» το 1961;
Η γνωστή βίλα από την εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου στην Κηφισιά έχει γίνει τo 11o "διαμάντι" του Δήμου. Η βίλα Μιχλ έγινε παιδικός σταθμός και παραδόθηκε επίσημα, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018.

Η εμβληματική κατοικία Μιχλ γέμισε πάλι ζωή και αντηχούν οι φωνές των παιδιών από άκρη σε άκρη! Οι χώροι του κτίσματος διαμορφώθηκαν σε σύγχρονες αίθουσες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για παιδικό σταθμό.

Κλείσιμο

Η βίλα Μιχλ έγινε γνωστή από την ταινία «Έξω οι κλέφτες» το 1961 με τους Ορέστη Μακρή, Διονύση Παπαγιανόπουλο, Δημήτρη Νικολαΐδη, Μάρθα Καραγιάννη, Ανδρέα Ντούζο, Κούλη Στολίγκα, σε σκηνοθεσία Κώστα Ανδρίτσου








Η βίλα Μίχλ έχει περιέλθει στον Δήμο Κηφισιάς από κληροδότημα της Πατρούλας Καμπάνη- Μιχλ και διαθέτει εκτός από το κτίσμα και κήπο περίπου 3,5 στρεμμάτων. Ένα ακόμα σημαντικό έργο στους τομείς της παιδικής μέριμνας, της υποστήριξης της οικογένειας και της διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής σε τοπικό επίπεδο. Η βίλα είχε γίνει διάσημη από την ταινία «Έξω οι κλέφτες» το 1961.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια: 









Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στην ομιλία του ανέδειξε και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν αν ξεκινήσει η υποχρεωτική εκπαίδευση από την ηλικία των 4 ετών, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο πειραματισμό καθώς η προσχολική αγωγή των Δήμων χαρακτηρίζεται από ποιότητα και φροντίδα που δεν μπορούν να δοθούν άμεσα από τα δημόσιο σχολείο.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης