Βίντεο: Τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη από μασούρι δυναμίτιδας στο βενζινάδικο στην Ανάβυσσο

Βίντεο: Τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη από μασούρι δυναμίτιδας στο βενζινάδικο στην Ανάβυσσο

Φαίνονται οι φλόγες από την έκρηξη - Για βόμβα έκανε λόγο στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ιδιοκτήτης του και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος Μιχάλης Κιούσης

Βίντεο: Τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη από μασούρι δυναμίτιδας στο βενζινάδικο στην Ανάβυσσο
Τις πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη στο πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 100 στην Ανάβυσσο κατέγραψε κάτοικος της περιοχής.

Στο βίντεο (δεξιά) φαίνονται οι φλόγες που ξέσπασαν μετά την έκρηξη που προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος Μιχάλη Κιούση που είναι και ο ιδιοκτήτης του εν λόγω πρατηρίου.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η έκρηξη προκλήθηκε από μασούρι δυναμίτιδας ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


«Στις 5:20 ακούσαμε έναν τρομερό θόρυβο. Κατεβήκαμε κάτω, είχε πάρει λίγο φωτιά και αφού την έσβησε η πυροσβεστική είδαμε έναν τεράστιο κρατήρα στην είσοδο του μαγαζιού» περιέγραψε στο ΘΕΜΑ 104,6 τις σκηνές που έζησε ο κ. Κιούσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «είναι ξεκάθαρα βόμβα. Τοποθετήθηκε στην είσοδο του μαγαζιού. Το σκαλοπάτι του πλέον δεν υπάρχει».

Όπως είπε, μάλιστα, από τύχη δεν υπήρξαν θύματα καθώς «στις 5:50 ανοίγω εγώ και στις 6:50 έρχεται ο πρώτος υπάλληλος».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να εκτιμήσει ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση ο κ. Κιούσης είπε ότι «επί προσωπικού διαφορές δεν έχω. Αυτά τα λαμόγια οι λαθρέμποροι δεν ξέρω...».



«Στις κάμερες ασφάλειας είδαμε δύο άτομα με μηχανάκι να αφήνουν ένα δέμα λίγο πριν τη στιγμή της έκρηξης και μετά είδαμε τον καπνό» δήλωσε αργότερα στην κάμερα του protothema.gr ο κ. Κιούσης.




Τεράστιες οι καταστροφές στο βενζινάδικο




«Στο σπίτι μου έσπασαν τζάμια από το ωστικό κύμα και τα θραύσματα. Ήταν τόσο ισχυρή η έκρηξη που μετακινήθηκε η κάσα της πόρτας. Ήμουν σίγουρη ότι δεχθήκαμε κεραυνό» δήλωσε η ένοικος του σπιτιού που βρίσκεται απέναντι από το βενζινάδικο και υπέστη ζημιές από την έκρηξη.





Δείτε βίντεο: Ανάβυσσος: "Είναι ξεκάθαρα βόμβα" λέει ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης