Δείτε πού κρατούσαν οι απαγωγείς αλυσοδεμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Δείτε πού κρατούσαν οι απαγωγείς αλυσοδεμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Επί έξι ολόκληρους μήνες η μάντρα του Δράκου Κλάδου ήταν η φυλακή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, μέχρι σήμερα στις  07.30 το πρωί, όταν οι κομάντο της αστυνομίας εισέβαλαν και τον απελευθέρωσαν

Δείτε πού κρατούσαν οι απαγωγείς αλυσοδεμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη
Σε μία παλιά αποθήκη μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το Ρέθυμνο, οι απαγωγείς κρατούσαν εδώ και έξι μήνες τον 53χρονο, Κρητικό επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη. 

Μετά την συντονισμένη επιχείρηση, στο τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων, αστυνομικοί και άνδρες της σήμανσης, κάνουν «φύλλο και φτερό» τη μάνδρα, συλλέγοντας κάθεαντικείμενο που βρισκόταν μέσα στην «φυλακή» του 53χρονου, και που θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για την δικογραφία.

Στις, 07.30 το πρωί,
δεκαπέντε επίλεκτοι άνδρες
Κλείσιμο
της αστυνομίας εισέβαλαν στη μάντρα του Δράκου Κλάδου και απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εντοπίστηκε δεμένος πάνω σε στρώμα, δεμένος με μία βαριά αλυσίδα στο πόδι, για να μην μπορεί να ξεφύγει.
 


Την ώρα της σύλληψης μαζί με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας και ένας φύλακας, οι οποίοι και συνελήφθησαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση.

Oι αστυνομικοί εισβάλλοντας στο κρησφύγετο των απαγωγέων με θερμική κάμερα, κατάφεραν να πιάσουν στον ύπνο τους απαγωγείς καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ γνώριζε εδώ και εβδομάδες πού κρατούνταν ο επιχειρηματίας ωστόσο ερευνούσε πολύ προσεκτικά το σχέδιο της απελευθέρωσής του. 

Σημειώνεται ότι δράστες από τις 30 Μαρτίου 2017, οπότε και απήγαγαν τον 53χρονο επιχειρηματία, είχαν αλλάξει τουλάχιστον πέντε κρησφύγετα.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δώδεκα συλλήψεις, ωστόσο στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται 15 άτομα.

Δείτε φωτογραφίες από το κρησφύγετο των απαγωγέων του Λεμπιδάκη













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης