Δικηγόρος Τσοχατζόπουλου: Μόλις άκουσε ότι αποφυλακίζεται συγκινήθηκε και μας είπε...

Δικηγόρος Τσοχατζόπουλου: Μόλις άκουσε ότι αποφυλακίζεται συγκινήθηκε και μας είπε...

Ο Γιάννης Νικολάου χαρακτήρισε δύσκολο εμπόδιο την καταβολή της εγγύησης των 200.000 ευρώ και είπε ότι θα προσπαθήσει να μειώσει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει ο πρώην υπουργός στο Δημόσιο για να αποφυλακιστεί

Δικηγόρος Τσοχατζόπουλου: Μόλις άκουσε ότι αποφυλακίζεται συγκινήθηκε και μας είπε...
Προσπάθεια να συγκεντρώσουν το ποσό των 200.000 ευρώ που επέβαλε ως εγγυοδοσία το δικαστήριο προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταβάλουν η οικογένεια και οι δικηγόροι του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας που καταδικάστηκε για μίζες σε εξοπλιστικά προγράμματα που υλοποιήθηκαν επί των ημερών του στο Πεντάγωνο.

Ο Γιάννης Νικολάου, συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο πρώην υπουργός συγκινήθηκε όταν άκουσε τους νομικούς του να του μεταφέρουν την απόφαση του δικαστηρίου και τους είπε ευχαριστώ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Τσοχατζόπουλου, η προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα 200.000 ευρώ που το δικαστήριο επέβαλε ως εγγύηση προκειμένου να ενεργοποιηθεί η απόφαση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού είναι ένα δύσκολο εμπόδιο. 
Κλείσιμο

Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Στάματη έφτασε πριν λίγο στο νοσοκομείο



Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Νικολάου στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» όπου νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος: 




Γιάννης Παγορόπουλος: Υπάρχει η σκοτεινιά της εγγύησης- Σήμερα όμως χαίρεται για την ελευθερία του

Είχα καιρό να δω τον Άκη να χαμογελάει, είπε ο έτερος δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλος, Γιάννης Παγορόπουλος. «Υπάρχει η σκοτεινιά της εγγύησης, που είναι δύσκολο θέμα και δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσουμε, προς το παρόν απολαμβάνει, για σήμερα, έστω και μ' αυτό τον όρο την ελευθερία του»

Αρετή Τσοχατζοπούλου: Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τα διακόσια χιλιάρικα...

Την πιθανότητα και τη δυνατότητα να βρεθούν οι διακόσιες χιλιάδες ευρώ της απαιτούμενης εγγύησης για να αποφυλακισθεί ο πατέρας της, απέκλεισε η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου που βρίσκεται από νωρίς το πρωί κοντά του, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τα διακόσια χιλιάρικα». Η κ.Τσοχατζοπούλου πρόσθεσε ότι «αυτό που έγινε (σ.σ. η απόφαση για την αποφυλάκιση υπό όρους) ήταν καλό, αλλά υπάρχουν άλλες διαδικασίες, δύσκολες. Από τη μία χαίρεσαι και μετά από την άλλη λες και πάλι αμάν». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης