Νέα «χτυπήματα» από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων σε Νέα Πέραμο - Άνοιξη
Δύο αποτυχημένες προσπάθειες
Εμφανίστηκαν ξανά οι ληστές των χρηματοκιβωτίων με δύο χτυπήματα στις περιοχψές ρτης Νέας Περάμου και της Ανοιξης.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στις 02:55 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι διέρρηξαν σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Μαραθώνος στην Άνοιξη, ωστόσο η ενεργοποίηση του συναγερμού απέτρεψε τα σχέδιά τους για να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο και τελικά αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.
Λίγο αργότερα, στις 03:40, έξι άτομα «επισκέφθηκαν» εταιρεία εμπορίας κρεάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στη Νέα Πέραμο και αφού παραβίασαν την είσοδο, προσπάθησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης. Τελικά δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια αφού πυρπόλησαν το αυτοκίνητο, με το οποίο είχαν φθάσει εκεί, εξαφανίστηκαν με δεύτερο όχημα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα