Νέα «χτυπήματα» από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων σε Νέα Πέραμο - Άνοιξη
Δύο αποτυχημένες προσπάθειες
Εμφανίστηκαν ξανά οι ληστές των χρηματοκιβωτίων με δύο χτυπήματα στις περιοχψές ρτης Νέας Περάμου και της Ανοιξης.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στις 02:55 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι διέρρηξαν σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Μαραθώνος στην Άνοιξη, ωστόσο η ενεργοποίηση του συναγερμού απέτρεψε τα σχέδιά τους για να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο και τελικά αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.
Λίγο αργότερα, στις 03:40, έξι άτομα «επισκέφθηκαν» εταιρεία εμπορίας κρεάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στη Νέα Πέραμο και αφού παραβίασαν την είσοδο, προσπάθησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης. Τελικά δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια αφού πυρπόλησαν το αυτοκίνητο, με το οποίο είχαν φθάσει εκεί, εξαφανίστηκαν με δεύτερο όχημα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι