Σε by pass θα υποβληθεί στις αρχές της άλλης εβδομάδας ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Σε by pass θα υποβληθεί στις αρχές της άλλης εβδομάδας ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Η στεφανιογραφία στην οποία υπεβλήθη νωρίτερα έδειξε ότι πάσχει από σοβαρή στεφανιαία νόσο - Ο 77χρονος διακομίστηκε το μεσημέρι στη Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική στο Ιπποκράτειο

Σε by pass θα υποβληθεί στις αρχές της άλλης εβδομάδας ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Στην Β’ Καρδιοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Ιπποκράτειο διακομίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην υπουργός και κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε καρδιοχειρουργική επέμβαση.
 
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο 77χρονος  είχε υποβληθεί σε στεφανιογραφία στην Καρδιολογική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας
. Η εξειδικευμένη απεικονιστική καρδιολογική εξέταση έδειξε ότι πάσχει από σοβαρή στεφανιαία νόσο, που χρήζει αντιμετώπισης, γι’ αυτό και οι καρδιολόγοι τον παρέπεμψαν σε καρδιοχειρουργούς.
 
Από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο ασθενής κρατούμενος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο όπου και θα παραμείνει μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας. Κατά πληροφορίες, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ θα υποβληθεί σε επέμβαση by pass (αορτοστεφανιαία παράκαμψη) στις αρχές της επόμενης εβδομάδας από τους καρδιοχειρουργούς της κλινικής.
Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος τον περασμένο μήνα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Αττικόν» με «υποτροπή φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους» για δύο εβδομάδες λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης