Βίτσας για Παρασκευόπουλο: Η Χ.Α είναι φασιστική και εγκληματική οργάνωση

Βίτσας για Παρασκευόπουλο: Η Χ.Α είναι φασιστική και εγκληματική οργάνωση

«Δεν νικάς ζητήματα μόνο με την απειλή, το θέμα είναι πώς εμπεδώνεις το ζήτημα του σεβασμού», σχολίασε την δήλωση του τέως υπουργού Δικαιοσύνης για αποποινικοποίηση του καψίματος της σημαίας

Βίτσας για Παρασκευόπουλο: Η Χ.Α είναι φασιστική και εγκληματική οργάνωση
«Η Χρυσή Αυγή είναι φασιστική οργάνωση και σε ένα σοβαρό επίπεδο είναι και εγκληματική, αυτά είναι γνωστά», δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής του Συντονιστικού για το προσφυγικό, Δημήτρης Βίτσας, αναφορικά με τις δηλώσεις του Νίκου Παρασκευόπουλου στη Βραδυνή της Κυριακής, περί σύγκλισης με τη Χρυσή Αυγή, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Σχετικά με την επίσκεψη μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στο Καστελόριζο, ο κ. Βίτσας είπε χαρακτηριστικά: «δεν πήγαμε με τον Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή. Πήγαμε με την Επιτροπή».

Όσον αφορά την αναφορά του τέως υπουργού Δικαιοσύνης για αποποινικοποίηση του καψίματος της σημαίας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε: «δεν νικάς ζητήματα μόνο με την απειλή, το κεντρικό ζήτημα είναι η κοινωνική και πολιτική αποδοκιμασία τέτοιων φαινομένων. Το θέμα είναι πώς εμπεδώνεις το ζήτημα του σεβασμού».

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης