Αποκηρύσσει το «τέρας» του Γέρακα και η σύζυγός του

Αποκηρύσσει το «τέρας» του Γέρακα και η σύζυγός του

Δηλώνει ότι έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο - Κατά πληροφορίες, κατέθεσε εις βάρος του στην ανακρίτρια - Προφυλακιστέος ο 52χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα κοριτσάκια - «Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, τα ομολογώ όλα» είπε

Αποκηρύσσει το «τέρας» του Γέρακα και η σύζυγός του
Λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση του 52χρονου από τον Γέρακα για ασέλγεια και αποπλάνηση μιας ανήλικης μαθήτριας, η σύζυγός του εξαπολύει «κεραυνούς» εναντίον του, δηλώνοντας ότι ήδη έχει κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο από τον σύντροφό της και πατέρα της δεκάχρονης κόρης τους.

Σε γραπτή ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφει ο δικηγόρος της, κ. Στυλιανός Μόμιτσας, η σύζυγος του 52χρονου δηλώνει ότι πλέον το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση της ψυχικής ηρεμίας της δεκάχρονης κόρης που είχε αποκτήσει με το δράστη, η οποία, όπως λέει, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τον πατέρα της, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ο 52χρονος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ομολόγησε τις πράξεις του -ότι είχε ασελγήσει σε τρία ανήλικα κορίτσια- και ζήτησε συγγνώμη. «Δεν ξέρω γιατί το έκανα, είμαι ένα τέρας, ζητάω συγγνώμη» ήταν τα λόγια του προς τους δημοσιογράφους.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και, αποχωρώντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες συγκεντρωμένων.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η σύζυγός του δράστη αναφέρει: «Σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων η οποία συγκλονίζει αυτές τις ημέρες την κοινή γνώμη και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του δράστη, θα θέλαμε να δηλώσουμε την οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό μας για τις πράξεις που του καταλογίζονται και έχει ήδη αποδεχτεί. Η εν διαστάσει σύζυγος του δηλώνει συγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη οι οποίες εξέθεσαν την ίδια και την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο. Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με την μάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο. Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του.

Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια. Αυτή εξάλλου είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα», καθώς και να της διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς για πράξεις για τις οποίες δεν έχει και δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη».










Προφυλακιστέος και αποδοκιμασίες
Στην απολογία του ο 52χρονος, σύμφωνα με πληρηφορίες, παραδέχθηκε τις πράξεις του και αναφέρθηκε και σε άλλες δύο πράξεις ασέλγειας σε ανήλικα κορίτσια, 8 και 9 ετών.

Ο 52χρονος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο, ενώ στα δικαστήρια βρέθηκε και η σύζυγος του κατηγορουμένου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε εναντίον του στην ανακρίτρια.

«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι» είπε ο 52χρονος κατηγορούμενος, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων υπό έντονες αποδοκιμασίες. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Όπως έγινε γνωστό, ο αδίστακτος άντρας έδινε στα κοριτσάκια πορτοκαλάδες και τυρόπιτες ως αντάλλαγμα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε, όταν την περασμένη Παρασκευή μία μητέρα μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα με την 10χρονη κόρη της και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα βίωνε το κοριτσάκι στα διαλείμματα. Η μητέρα είπε πως, στις 21 Ιανουαρίου, ο 52χρονος μέσα στο κυλικείο θώπευσε το ανήλικο κορίτσι, ενώ αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα και να της πιάσει το στήθος με… ανταμοιβή μία πορτοκαλάδα.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησε ότι είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου προσφέροντας δωρεάν τρόφιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, τα κοριτσάκια που παρενοχλούσε ήταν συμμαθήτριες της κόρης του.

Σημειώνεται πως ο 52χρονος, μόνιμος κάτοικος Γέρακα Αττικής, συνελήφθη σε περιοχή των Σπάτων από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης