«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, τα ομολογώ όλα», είπε ο 52χρονος που ασέλγησε σε μαθήτριες

«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, τα ομολογώ όλα», είπε ο 52χρονος που ασέλγησε σε μαθήτριες

Κρίθηκε προφυλακιστέος - Δείτε βίντεο με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια - Έδινε στις αθώες 10χρονες συμμαθήτριες της κόρης του τυρόπιτες και πορτοκαλάδες και προσπαθούσε να τις θωπεύσει - Πώς εξήγησε την πράξη του μιλώντας σε δημοσιογράφους

«Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας, τα ομολογώ όλα», είπε ο 52χρονος που ασέλγησε σε μαθήτριες
«Πείτε ότι θέλετε. Ήμουν ένα τέρας, ζητάω συγνώμη». Αυτά ήταν τα λόγια του 52χρονου από τον Γέρακα που κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση μαθήτριας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος παραδέχθηκε στην απολογία του τις πράξεις του και αναφέρθηκε και σε άλλες δυο πράξεις ασέλγειας ανηλίκων κοριτσιών, 8 και 9 ετών. 

Ο 52χρονος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο ενώ στα δικαστήρια βρέθηκε και η σύζυγος του κατηγορουμένου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να καταθέσει εναντίον του αίτηση διαζυγίου.

«
Κλείσιμο
Συγγνώμη, είμαι ένα τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατι το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι» είπε ο 52χρονος παιδόφιλος μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την απολογία του.




 Ο 52χρονος αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων υπό έντονες αποδοκιμασίες. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.  

Όπως έγινε γνωστό, ο αδίστακτος άντρας έδινε στα κοριτσάκια πορτοκαλάδες και τυρόπιτες ως αντάλλαγμα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.



Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε όταν την περασμένη Παρασκευή μία μητέρα μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα με την 10χρονη κόρη της και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα βίωνε στα διαλείμματα. Η μητέρα είπε πως στις 21 Ιανουαρίου, ο 52χρονος μέσα στο κυλικείο θώπευσε το ανήλικο κορίτσι, ενώ αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα και να της πιάσει το στήθος με… ανταμοιβή μία πορτοκαλάδα.

Η μητέρα της 10χρονης βρίσκεται, μάλιστα, σήμερα στον ανακριτή, προκειμένου να καταθέσει.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησε ότι είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου προσφέροντας δωρεάν τρόφιμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, τα κοριτσάκια που παρενοχλούσε ήταν συμμαθήτριες της κόρης του.

Επίσης, ομολόγησε ότι είχε κάνει το ίδιο σε βάρος δύο ακόμη κοριτσιών. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την μπλούζα της 10χρονης προκειμένου να εξερευνηθεί για τυχόν εντοπισμό βιολογικού υλικού του δράστη.

Σημειώνεται πως ο 52χρονος, μόνιμος κάτοικος Γέρακα Αττικής, συνελήφθη σε περιοχή των Σπάτων από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης