Ένταση στο νοσοκομείο Λεμεσού – Προπηλάκισαν τον Κύπριο υπ. Υγείας

Ένταση στο νοσοκομείο Λεμεσού – Προπηλάκισαν τον Κύπριο υπ. Υγείας

Επικρίσεις και φραστική επίθεση δέχτηκε ο Πέτρος Πετρίδης από θαλασσαιμικούς, κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Ένταση στο νοσοκομείο Λεμεσού – Προπηλάκισαν τον Κύπριο υπ. Υγείας
Ένταση, μικροεπεισόδια και προπηλακισμοί κατά του Κύπριου Υπουργού Υγείας Πέτρου Πετρίδη,  σημειώθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού κατά την διάρκεια επίσκεψής του, για να διευθετηθεί θέμα που προέκυψε με τις θεραπείες αιματολογικών ασθενών στον ίδιο θάλαμο με τους θαλασσαιμικούς.

Ο Κύπριος Υπ. Υγείας ενημερώθηκε αρχικά από την διεύθυνση του νοσοκομείου για τις διευθετήσεις που έγιναν αλλά και για χθεσινό περιστατικό κατά το οποίο κλήθηκε η Αστυνομία, όταν θαλασσαιμικοί αντέδρασαν έντονα για την έναρξη των χημειοθεραπειών.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο νοσοκομείο Λεμεσού, ο Υπουργός και η αντιπροσωπεία του Υπουργείου δέχθηκαν έντονες επικρίσεις και φραστικές επιθέσεις από θαλασσαιμικούς, ενώ δημιουργήθηκε ένταση όταν ο Υπουργός δέχθηκε σπρωξίματα.

Τελικά αποφασίστηκε όπως δοθεί προθεσμία μιας εβδομάδας για να διαμορφωθεί λυόμενο κτήριο απέναντι από το σταθμό Πρώτων Βοηθειών, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των αιματολογικών ασθενών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης