Συνελήφθη ο συνεργός του δράστη που πυροβόλησε 23χρονο έξω από κλαμπ στο Παγκράτι

Συνελήφθη ο συνεργός του δράστη που πυροβόλησε 23χρονο έξω από κλαμπ στο Παγκράτι

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του νεαρού, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη 

Συνελήφθη ο συνεργός του δράστη που πυροβόλησε 23χρονο έξω από κλαμπ στο Παγκράτι
Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη που πυροβόλησε στην κοιλιά έναν 23χρονο τα ξημερώματα στο Παγκράτι. Η αστυνομία πραγματοποιεί σαρωτικούς ελέγχους στην περιοχή και συνέλαβε ένα συνεργό του δράστη.

Πρόκειται για ένα νεαρό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία  ήταν ανάμεσα στα δέκα άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από τα ξημερώματα και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για αδικήματα περί αθλητικής βίας.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 και 10 τα ξημερώματα, έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί της περιοχής του Παγκρατίου, στην οδό Υμηττού 128. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ομάδες συνεπλάκησαν και οι υπάλληλοι του καταστήματος τους έβγαλαν έξω. Στην είσοδο του κλαμπ και κατά την συμπλοκή ένας πυροβόλησε με πιστόλι Τοκάρεφ 7,65mm και τραυμάτισε σοβαρά στον θώρακα έναν 23χρονο εργαζόμενο του κλαμπ. Ο νεαρός διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Κλείσιμο
Ο τραυματίας φαίνεται πως είναι ο πορτιέρης του κλαμπ, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν προσπάθησε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, ή δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα. Σύμφωνα με τα έως στιγμής στοιχεία, το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κλαμπ και συνεχίστηκε στην είσοδο, όπου σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού. Από την αστυνομία εξετάζεται πολύ σοβαρά το κίνητρο της συμπλοκής να αφορά σε γηπεδικές διαφορές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ.

Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποίησαν δέκα προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμημα Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Στην Εντατική ο 23χρονος

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του 23χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο νεαρός έχει υποστεί βλάβη στα σπλάχνα και η κατάσταση της υγείας του φαίνεται σοβαρή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης