Πυροβόλησαν 23χρονο έξω από γνωστό κλαμπ στο Παγκράτι

Πυροβόλησαν 23χρονο έξω από γνωστό κλαμπ στο Παγκράτι

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Γεννηματάς - Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δέκα προσαγωγές

«Προεκλογικό ρουσφέτι Ρέππα για τον Αχελώο»
Πυροβόλησαν 23χρονο έξω από γνωστό κλαμπ στο Παγκράτι
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα, μεταξύ θαμώνων, έξω από γνωστό κλαμπ, στην οδό Υμηττού 128, στο Παγκράτι.

Δύο ομάδες συνεπλάκησαν στην είσοδο του κλαμπ και κατά την συμπλοκή ένας πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά στον θώρακα 23χρονο, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο τραυματίας φαίνεται πως είναι υπάλληλος του κλαμπ, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν προσπάθησε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, ή δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα.

Σύμφωνα με τα έως στιγμής στοιχεία, το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κλαμπ και συνεχίστηκε στην είσοδο, όπου σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού.

Από την αστυνομία εξετάζεται πολύ σοβαρά το κίνητρο της συμπλοκής να αφορά σε γηπεδικές διαφορές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ.
Κλείσιμο

Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποίησαν δέκα προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμημα Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης