Νέα τηλεφωνική απάτη στο Ηράκλειο: 45χρονη έχασε 800 ευρώ από «λογιστή»
Με το πρόσχημα ότι θα προχωρούσε σε έκδοση επιδόματος, κατάφερε να την πείσει να του δώσει τα στοιχεία της
Νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο της Κρήτης, με θύμα μια 45χρονη εργαζόμενη, η οποία έχασε 800 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα δέχθηκε κλήση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος συστήθηκε ως λογιστής της.
Με το πρόσχημα ότι δήθεν θα προχωρούσε στην έκδοση επιδόματος, κατάφερε να την πείσει να του δώσει τα στοιχεία της τραπεζικής της κάρτας.
Λίγη ώρα αργότερα, η 45χρονη διαπίστωσε ότι από τον λογαριασμό της είχαν αφαιρεθεί 800 ευρώ. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.