Τροχαίο με δύο σοβαρά τραυματισμένους αναβάτες μηχανής στο Άργος Ορεστικό - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο ένας
Περίπου 35 ετών οι δύο αναβάτες της μηχανής - Το τροχαίο σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το Άργος Ορεστικό με το Χιλιόδεντρο Καστοριάς
Τροχαίο ατύχημα με δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το Άργος Ορεστικό με το Χιλιόδεντρο Καστοριάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το τροχαίο σημειώθηκε όταν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες η μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας περίπου 35 ετών, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες να βρεθούν στο έδαφος.
Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Καστοριάς που μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση και των δύο ανδρών χαρακτηρίζεται σοβαρή. Πιο σοβαρά φαίνεται να είναι ο συνεπιβάτης της μηχανής ο οποίος κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί άμεσα από τους γιατρούς στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) πριν να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.
Έρευνα για το τροχαίο διεξάγει η τροχαία με τους αστυνομικούς να εξετάζουν πληροφορία που θέλει τον οδηγό της μηχανής να θαμπώθηκε από τα φώτα διερχόμενου οχήματος, με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.