Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (15/6) στην οδό Ευζώνων 10 της Θεσσαλονίκης, καθώς ξέσπασε φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει περιοριστεί στο πατάρι του συνεργείου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους
Κλείσιμο
Όπως φαίνεται σε βίντεο πυκνοί μαύροι καπνοί βγαίνουν από το συνεργείο. Έως τώρα δεν είναι ξεκάθαρη η αιτία της φωτιάς.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.