Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Κρήτης ο τραυματισμός ενός 60χρονου μετά από πτώση στο Φαράγγι της Σαμαριάς το απόγευμα του Σαββάτου.
Στο Φαράγγι βρέθηκαν 10 πυροσβέστες από την 3η ΕΜΑΚ και την 19η ΕΜΟΔΕ καθώς και υπάλληλοι από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Ανώπολης που χρειάστηκαν, τελικά, αρκετές ώρες για να προσεγγίσουν τον τραυματία.
Στη συνέχεια τον μετέφεραν στο πεδίο προσγείωσης ελικοπτέρου, εντός του Φαραγγιού της Σαμαριάς, όπου ελικόπτερο της πυροσβεστικής τον παρέλαβε και τον μετέφερε στην αεροπορική βάση της Σούδας.
Εκεί περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματισμένο 60χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.