Μάχη με τις φλόγες στον Όλυμπο: Πυρκαγιά υπό έλεγχο σε δασική περιοχή κοντά στην Κορομηλιά
Ενισχύονται οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί πυρκαγιά που ξέσπασε σε ορεινή και δασώδη περιοχή του Ολύμπου, κοντά στο καταφύγιο της Κορομηλιάς.
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ πεζοπόρα τμήματα επιχειρούν να προσεγγίσουν με προσοχή τις εστίες. Από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο, δίνοντας μάχη με τις φλόγες που μαίνονται σε δύσκολες συνθήκες.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή, με την επιχείρηση να συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη