Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στον Πειραιά
Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για φάρσα
UPD:
Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα που έγινε σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά, το μεσημέρι της Παρασκευής (21/2).
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Τσαμαδού, από το ύψος της οδού Δημητρίου Γούναρη, είχε διακοπεί προσωρινά λόγω του ελέγχου που διενήργησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).
Τελικά, μετά από τον έλεγχο του ΤΕΕΜ, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για φάρσα και η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται κανονικά.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.