Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στο Δασαρχείο Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση προέκυψε μετά από καταγγελία που έφθασε στα γραφεία της υπηρεσίας και αφορούσε σε παρανομίες οικοδομικών αδειών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί «ανοίγουν» φακέλους που σχετίζονται με υπόθεση οικοδομικών αδειών στο νησάκι Διάπορος, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την υπόθεση.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.