Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στο Δασαρχείο Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση προέκυψε μετά από καταγγελία που έφθασε στα γραφεία της υπηρεσίας και αφορούσε σε παρανομίες οικοδομικών αδειών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί «ανοίγουν» φακέλους που σχετίζονται με υπόθεση οικοδομικών αδειών στο νησάκι Διάπορος, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την υπόθεση.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.