Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεωνγια το νέο πρόγραμμα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που συνδυάζει επιδοτούμενη κατάρτιση και απασχόληση για ανέργους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και αστέγους.
Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, οι επιχειρήσεις που θα προσλάβουν ανέργους σε νέες θέσεις εργασίας, μέσω της δράσης, θα λάβουν επιχορήγηση ύψους 100% του μισθού και των εισφορών (έως 1.118 ευρώ μηνιαία και 13.416 ευρώ συνολικά) για 12 μήνες απασχόλησης.
Οι άνεργοι, πριν από την απασχόλησή τους, θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα κατάρτισης 80 ωρών, είτε για την ειδικότητα υπαλλήλου γραφείου, είτε πωλητή και θα λάβουν 400 ευρώ εκπαιδευτικό επίδομα, μετά την πιστοποίησή τους.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.